what are you talking about?

2017年1月2日

Snow Dragon 雪龍

資料來源:龍洞百科
發佈時間:2016/12/25
棲息地:全地圖。




This egg is surrounded by frost.
這顆蛋被冰霜包裹。



Aww... It’s a cute baby dragon. It’s fairly playful

噢……是個可愛的龍寶寶呢。牠相當好玩。


Aww... It’s a cute baby dragon. It’s fairly playful. And look! It has grown wings! It must be close to maturing.

噢……是個可愛的龍寶寶呢。牠相當好玩。喔你看!牠長出了翅膀!牠肯定快要成熟了。


Holiday dragons are a very mysterious breed. They are only seen during winter, and even then it is hard to catch a glimpse of one. They are responsible for the general cheer that spreads during the holidays. In essence, they are the “Spirits of Winter.

聖誕節慶龍是一種非常神秘的品種。牠們只會在冬季出沒,且罕有人能窺其一面。牠們負責將歡笑散播在聖誕假期間。本質上來說,牠們就是「冬季的靈魂」。

※ 補充資料如下:


● 雪龍偏好玩耍及照顧他者,但每頭龍都因有自己的性格。
● 關於牠們的白雪圖樣求偶行為:

牠們喜歡相當負責並須要花些時間才能完成的求偶行為──牠們最早會在秋末時就求偶,當時空氣與大地都充滿了冰霜,牠們身上的白雪花紋不會融化;取決於各個地區的環境,這個行為有時候要到第一場落雪甚至更晚才會出現,但肯定是在聖誕假期前就結束。

幼龍會畫圖的,作者的想法是牠們畫技如我一般。






沒有留言:

張貼留言

雖然有時候可能會莫名被 blogger丟到垃圾留言區,我都會記得去撈撈的。

check it out


Eggs around the world